Lesaanbod

devider

Hieronder staat een overzicht met het standaard lesaanbod

De lessen die doorgaan bij dansstudio Odacs worden door Puur&Balans georganiseerd. Voor deze lessen kan je via de site een keuze maken voor de aankoop van een losse les of een 10-lessenkaart.

Het is daarnaast ook nog altijd mogelijk om de aankoop hiervan contant te doen voor aanvang van een les. Stuur dan een mail met de gewenste datum en tijd van deelname aan een les.

De lessen zijn beperkt tot een maximaal aantal van 11 personen. Hierdoor heeft iedereen voldoende bewegingsruimte en is er tijd voor persoonlijke aandacht tijdens houdingen. Aanmelden voor een les is daarom noodzakelijk en kan via de pagina Workshops. Wanneer je een lessenkaart aan hebt gekocht kan je bij inschrijving van een workshop (les) kiezen voor de betaalmethode lessenkaart. Bij de verwerking van de betaling wordt dan de korting automatisch door het systeem verwerkt.

 

Yoga-ervaring is niet vereist. Iedereen kan deelnemen aan de lessen.

Yogamatten, kussens en dekentjes worden beschikbaar gesteld vanuit Puur&Balans.

Beoefen je al een langere tijd yoga en ben je van plan dit te blijven doen is het aan te bevelen een eigen yogamat te gebruiken. Een goede kwaliteit yogamat van het merk Acaya is indien gewenst te bestellen in verschillende kleuren.

 

De lessen waarbij een gemeente aangegeven staat worden via het gemeentelijke sportaanbod georganiseerd. Aanmeldingen en betalingen voor deze lessen lopen via de betreffende gemeente. Kijk voor meer informatie op hun website (in de tabel is een link naar de website gekoppeld), of informeer bij het UiTpunt van de betreffende gemeente. Bij de YinYoga-les van de gemeente Hamont-Achel zijn yogakussens en dekentjes aanwezig voor gebruik.

 

Maak je liever gebruik van een privéles is dit mogelijk op afspraak. De dagen en tijdstippen waarin privélessen kunnen worden gepland zijn aangegeven in onderstaand overzicht. Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen via het contactformulier. Bij voorkeur vermeld je hier direct wat je verwacht tijdens een privéles. Bijvoorbeeld welke vorm van yoga je wenst, of je yoga graag combineert met mindfulness en/of ademwerk, wens je een privéles vanwege stress, spanning, slapeloosheid… Op deze manier kan er direct een les op maat voorbereid worden, met ondersteuning van aromatherapie indien gewenst.

 

  

 

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
9:00-10:00

YinYoga

Privélessen Privélessen Privélessen Privélessen
Gemeente Pelt op afspraak op afspraak op afspraak op afspraak
18:30-20:00
YinYoga
bij dansstudio Odacs 19:00-20:00

Yoga

20:15-21:45
YinYoga
Gemeente Hamont-Achel
bij dansstudio Odacs 20:30-21:30
YinYoga
Gemeente Hamont-Achel
 

Privélessen

Een privéles is een les op maat en kan ingevuld worden met coaching op het gebied van gezondheid en welzijn, yoga, mindfulness en ademwerk. Tijdens deze les kan gebruik gemaakt worden van aromatherapie. De essentiële olie die hierbij toegepast wordt zal naar behoefte van jouw persoonlijke gezondheid-welzijnsomstandigheden gekozen worden.

 

Specifiek gericht op Yoga en/of Mindfulness

Er kan tijdens een privéles bijvoorbeeld meer aandacht besteed worden aan eventuele blessures en/of gezondheidsklachten. Je kan voor een privéles kiezen wanneer je meer begeleiding in je yoga-practice wilt. Daarnaast is een privéles geschikt om als starter kennis te maken met Yoga, Mindfulness en/of ademwerk. Wanneer je enkele privélessen hebt gevolgd vind je het misschien gemakkelijker om in een groep in te stromen en je eigen practice verder uit te bouwen.

 

Specifiek gericht op Ademwerk

Tijdens ademwerk wordt er gewerkt met verschillende technieken die de functie van je ademhaling ondersteunen. Naast de ademtechnieken kan er ook lichaamswerk toegepast worden.

 

Naar aanleiding van informatie die je per mail al doorgegeven hebt is een les op maat voorbereid.

Voor aanvang van een eerste les starten we met een kort kennismakingsgesprekje, waarin we je persoonlijke situatie verder kunnen bespreken als je dit wenst. Hierdoor kan de voorbereidde les nog bijgesteld-aangepast worden. Afhankelijk van je hulpvraag en behoefte kan je ook een les van 90 minuten boeken.

 

 

Coaching in Gezondheid en Welzijn

Een persoonlijk coach-traject is maatwerk. Om deze reden is hier niet op voorhand een vaste prijs voor te bepalen. Een startconsult bedraagt € 500,00 en bestaat uit:

* Een analyse naar aanleiding van de door jou ingevulde vragenlijsten. (deze worden je op voorhand via de mail toegestuurd)

* Start van de opmaak van je persoonlijke coach-plan.

* Telefonisch consult om jouw hulpvraag en verwachting van je coach-traject concreter te maken. (incl. verdiepingsvragen naar aanleiding van de vragenlijsten)

* Verdere uitwerking van je persoonlijke coach-plan.

* Praktijkconsult waarin je persoonlijke coach-plan doorgenomen wordt. (eventuele aanpassingen worden direct verwerkt, zodat je met jouw coach-plan aan de slag kunt)

* Je gaat hier zelfstandig een nader te bepalen periode (afhankelijk van je hulpvraag) mee aan de slag.

* In deze periode heb je de mogelijkheid om vragen met betrekking tot je persoonlijke coach-plan per mail te stellen. (zo proberen we de voortgang in je coach-traject te kunnen houden en kunnen we op tijd het coach-plan bijstellen mocht dit nodig-gewenst zijn)

* In deze periode krijg je toegang tot Online in Balans, zodat je dagelijks toegang hebt tot yoga-, ontspanning-, ademhalingsoefeningen en andere informatie met betrekking tot gezondheid en welzijn.

* Verzoek om nogmaals de eerder ingevulde vragenlijsten in te vullen.

* Analyse en vergelijk van de vorige en nieuwe antwoorden op deze vragenlijsten.

* Bijstellen – aanvullen van jouw persoonlijke coach-plan.

* Telefonisch consult voor een (tussentijdse) evaluatie, waarin wordt besproken:

– hoe het de afgelopen periode is verlopen

– wat het bijgestelde – aanvullende advies is

– hoe verder te werken aan het persoonlijk coach-plan

– hoeveel contactmomenten er nog gewenst zijn

– wat de kosten voor een verder traject zullen bedragen

– wat eventuele extra opties en/of kosten zijn voor – suppletie, bloedonderzoek, ondersteunende literatuur, privéles(sen), massagebehandeling(en), ondersteuning met het doen van boodschappen voor een nieuw leefstijlpatroon…

 

 

Lees op de pagina Coaching in Gezondheid en Welzijn wat je bij een persoonlijk coach-traject kan verwachten.

Groepslessen

Yogales van 90 minuten

 

Een losse les €    15,00
Een 10-lessenkaart €  125,00

 

Groepslessen en/of Trainingen op aanvraag

Naast groepslessen, trainingen en workshops die Puur&Balans zelf organiseert, is het mogelijk om met een groep, familie – vrienden – kennissen – collega’s, naar eigen interesse een workshop of training samen te stellen.

Neem contact op om de mogelijkheden en de kosten hiervan te bespreken. Deze zijn onder andere afhankelijk van de grootte van de groep, de duur en de locatie.

 

Als ondernemer ken jij jouw bedrijf het beste. Hierom biedt Puur&Balans voor bedrijven workshops en trainingen op maat aan. In overleg wordt een workshop en/of training op maat samengesteld. De kosten hiervan zijn onder andere afhankelijk van de grootte van de groep, de duur en de locatie.

Online in Balans

Met veel liefde en plezier heeft Puur&Balans geïnvesteerd in het creëren van deze pagina. Er zal tijd en energie aan deze pagina besteedt worden zodat deze steeds verder uitgebreid kan worden met nieuwe lessen en informatie.

De pagina is zo opgebouwd dat je met jouw persoonlijke inlog op elk gewenste moment en plaats lessen kan volgen.

Wil je de lessen samen beoefenen, omdat dit ontspannen en gezellig is… voel je vrij om dat te doen, maar

ik hoop dat je het mijn tijd en energie waard vindt om hiervoor te investeren.

 

Maandabonnement

 

-betaling per maand-

 

€   15,00

 

Jaarabonnement

 

-betaling per jaar-

 

€ 165,00

 

Klanten/Leden korting

maandabonnement

 

 

Klanten/Leden korting

jaarabonnement

Gedurende de periode dat er fysieke lessen gevolgd worden (vakantieperiode inbegrepen)

-betaling per maand-

 

-betaling per jaar-

 

€   10,00

 

 

€ 110,00