Tarieven

devider

Hieronder staat een overzicht met de tarieven

 

Voor aanvang van de les kun je contant betalen, of via overschrijving op het onderstaande bankrekeningnummer,

onder vermelding van je naam.

BNP Paribas Fortis – BE53 0017 9964 6353 tnv Puur&Balans

 

Privélessen

Een privéles is een les op maat. Er kan bijvoorbeeld meer aandacht besteed worden aan eventuele blessures en/of gezondheidsklachten. Natuurlijk kan je ook voor een privéles kiezen wanneer je meer begeleiding in je yoga-practice wilt. Daarnaast is een privéles geschikt om als starter kennis te maken met (Ashtanga) yoga. Wanneer je enkele privélessen hebt gevolgd vindt je het misschien gemakkelijker om in een groep in te stromen en je eigen practice verder uit te bouwen. Tijdens een privéles kan gebruik gemaakt worden van aromatherapie. De etherische olie die hierbij toegepast wordt, is afhankelijk van jouw persoonlijke gezondheid-welzijnsomstandigheden.

 

We starten met een kennismakingsgesprek, waarin we je persoonlijke situatie bespreken. Naar aanleiding hiervan stellen we in samenspraak een les op maat samen.

 

Yoga en Mindfulness

Ashtanga / Yin-yoga ± 60 minuten €    50,00
Mindfulness ± 60 minuten €    50,00
Een 5-lessenkaart =   5% korting per les €  237,50
Een 10-lessenkaart = 10% korting per les €  450,00

Een lessenkaart is persoonsgebonden, maar kan besteed worden voor yoga en mindfulness.

 

Het is daarnaast ook mogelijk om met 2 personen een privéles te volgen.

Yoga / Mindfulness met 2 personen ± 60 minuten €   75,00
Yoga / Mindfulness met 2 personen ± 90 minuten € 112,50

 

 

Lifestyle-coaching

Lifestyle-coaching per consult €    100,00

 

Met betrekking tot Lifestyle-coaching werkt Puur&Balans met consulten en niet tijdsgebonden. Tijdens de ene afspraak zal een consult mogelijk wat langer duren dan tijdens een andere afspraak. Dit is afhankelijk van de hulpvraag.

De reden dat een consult in prijs hoger is, is dat er naast de contact-afspraak voorbereidingen-, en ondersteunende werkzaamheden gedaan worden. Zo zal er tussentijds ook ruimte zijn voor contact via de mail of berichten (whats-app) als extra begeleiding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groepslessen

Yin-yogales 90 minuten

 

Een kennismaking-les €      7,50
Een losse les €    15,00
Een 5-lessenkaart €    65,00
Een 10-lessenkaart €  112,50

Groepslessen en/of Trainingen op aanvraag

Naast groepslessen en workshops die Puur&Balans zelf organiseert, is het mogelijk om met een groep, familie – vrienden – kennissen – collega’s, naar eigen interesse een workshop of training samen te stellen.

Neem contact op om de mogelijkheden en de kosten hiervan te bespreken. Deze zijn onder andere afhankelijk van de grootte van de groep, de duur en de locatie.

 

Als ondernemer ken jij jouw bedrijf het beste. Hierom biedt Puur&Balans voor bedrijven workshops en trainingen op maat aan. In overleg wordt een workshop en/of training op maat samengesteld. De kosten hiervan zijn onder andere afhankelijk van de grootte van de groep, de duur en de locatie.