Producten

devider

Yogamaterialen, Suppletie en Overige Producten-Diensten

Puur&Balans heeft geen eigen webwinkel en is niet gebonden aan bepaalde merken.

 

In een zoektocht naar kwalitatief goede producten is het lastig om te bepalen welke producten daaraan voldoen. Er wordt zoveel aangeboden. Mijn kennis en ervaring op dit gebied is beperkter en om deze reden heb ik onder deze pagina de links gevoegd van GenQ, Vitaily, OERsterk en aHealthyLife. Zelf heb ik veel vertrouwen in de mensen achter deze ondernemingen en weet uit eigen ervaring dat zijzelf enkel voor betere kwaliteit gaan.

 

Dit wil uiteraard niet zeggen dat zij de enige zijn die goede kwaliteitsproducten aanbieden. 

 

Met voedingssupplementen zijn eventuele tekorten wel aan te vullen, maar het zijn nooit vervangers van gezonde voeding. Het advies is om altijd eerst een (complementair) arts, of therapeut te raadplegen voordat je zelf start met het toevoegen van supplementen aan je voedingspatroon. Naast het feit dat er een verschil zit in kwaliteit van supplementen, is het ook nog van belang om te achterhalen waarom je een bepaalde voedingsstof tekort komt. Dit kan namelijk verschillende oorzaken hebben. De oorzaak kan bijvoorbeeld zijn dat je bepaalde stoffen niet op kunt nemen door een verstoorde lichaamsfunctie.

 

Via een coachings-consult kan je op zoek gaan naar deze oorzaken. Interesse?

Maak dan direct een afspraak of kijk voor meer informatie op de pagina Coaching in Gezondheid en Welzijn 

 

GenQ

Bij Puur&Balans kan je terecht voor preventieve en/of ondersteunende begeleiding in relatie tot je gezondheid en welzijn – Lifestyle coaching. GenQ is een onderneming welke producten aanbiedt die gebruikt kunnen worden als extra ondersteuning om je lichaamsfuncties weer (sneller) in balans te krijgen.

Wanneer er tijdens een consult bij Puur&Balans informatie bekend wordt dat er meer nodig is dan enkel preventieve en/of ondersteuning begeleiding wordt je doorverwezen naar een arts/specialist.

 

Klik hierboven op GenQ en je komt op de webpagina. Op deze webpagina kan je een eigen account aanmaken om suppletie te bestellen die jij voor jouw gezondheid en welzijn ter ondersteuning kunt gebruiken.

 

Vitaily

Vitaily bundelt gezond en gemak in één. Een maanddoos bevat 30 dagzakjes en een dagzakje bevat 3 supplementen, namelijk:

2 tabletten (met magnesium, selenium en jodium)
1 capsule (met omega 3, vitamine D3 en vitamine K2)

 

Suppletie van deze sleutelstoffen is een essentiële aanvulling op het moderne leven en een zinvolle investering in de vitaliteit, zowel vandaag als richting de toekomst.

Het kost je 3 slokken water en 6 seconden per dag. Investeer juist óók preventief. Het motto blijft: “Is je lijf je lief, leef dan preventief!”

 

Klik hierboven op Vitaily en je komt op de webpagina. Op deze webpagina staat meer informatie en kan je je dagelijkse ondersteunende suppletie bestellen.

 

OERsterk

Bij Puur&Balans kan je terecht voor preventieve en/of ondersteunende begeleiding in relatie tot je gezondheid en welzijn -OERsterk- Lifestyle coaching. OERsterk is een onderneming die zich hier ook mee bezig houdt en daarvoor verschillende producten heeft ontwikkeld om hierin te begeleiden.

  • Boeken met informatie
  • Magazines met Recepten en extra informatie
  • Online Trainingen en Webinars

Ben jij hier naar op zoek, klik dan hierboven op OERsterk en je komt op de webpagina. Op deze webpagina staat meer informatie en kan je je gewenste producten bestellen.

 

aHealthyLife

Bij Puur&Balans kan je terecht voor preventieve en/of ondersteunende begeleiding in relatie tot je gezondheid en welzijn -OERsterk- Lifestyle coaching. aHealthyLife is een onderneming die zich hier ook mee bezig houdt en daarvoor verschillende producten in het assortiment heeft om hierin te begeleiden.

  • Voeding- en Verzorgingsproducten
  • Keukenmaterialen
  • Zelftesten 
  • Boeken 

Ben jij hier naar op zoek, klik dan hierboven op aHealthyLife en je komt op de webpagina. Op deze webpagina staat meer informatie en kan je je gewenste producten bestellen.

 

Yogamaterialen

Klanten / Leden van Puur&Balans kunnen als extra service materialen op het gebied van Yoga, Gezondheid en Welzijn-coaching en Aromatherapie aankopen.

 

Acaya Yogamat